preskoči na sadržaj
 

U našoj školi 1.9.2017.g započeo je projekt "Boje znanja" koji je sufinanciran sredstvima Europske unije, a trajat će do 31.8.2019., dakle dvije školske godine.

Cilj ovog projekta je razviti kod učenika motivaciju za učenje, kako u školi tako i izvan nje, potaknuti ih na učinkovitije korištenje intelektualnih potencijala, upoznati ih s manje formalnim načinima učenja, te primjenama znanja u njihovom daljnjem životu. S druge strane učitelji će se upoznati s kreativnim i inovativnim metodama poučavanja kako bi nastavu učinili što raznolikojom i atraktivnijom, a dio projekta će se odnositi i na što uspješnije nošenje učitelja sa stresom i kako intelektualnim tako i emocionalnim izazovima koje ovaj posao nosi.

U projektu sudjeluje 9 učitelja. Učiteljice razredne nastave Antea Rukavina Ivanjko i Ljiljana Bukal, učitelj u produženom boravku Krešimir Pelc, učiteljica matematike Ivana Zrinščak, učiteljica prirode i biologije Danijela Kolarić, učiteljica engleskog jezika Marija Hodak, učitelj informatike Damir Huskić, školska knjižničarka Maja Kovačević te školska psihologinja Ivana Komšić. Oni će tijekom te dvije školske godine održavati aktivnosti s učenicima: Žuti petak - vesela matematika, Petak u sepiji - narodna književnost, Srebrni petak - e-učenje, Zeleni petak - hodaj, istražuj, uči!, Plavi petak - upoznaj svoj grad, Šareni petak - misli kreativno i Narančasta zbornica.

U sklopu ovog projekta učitelji će odlaziti na mobilnosti, odnosno pohađati tečajeve na kojima će dolaziti do novih poticajnih spoznaja koje će onda koristiti u svom radu s učenicima te ih širiti i dalje svojim kolegama unutar i izvan naše škole na učiteljskim i županijskim stručnim vijećima, putem članaka i intervjua, ali i E-twinning aktivnosti u kojoj razmjenjuju ideje kako s kolegama iz Hrvatske, tako i s kolegama iz drugih zemalja Europske unije.

Vise pogledajte na bojeznanja.weebly.com

vijesti
Mjere zaštite protiv zaraznih bolesti

POTRESI -KAKO SI POMOĆI

Pristup virtualnim učionicama -upute

U prilogu su upute za pristup virtualnim učionicama.

Važna napomena učenicima: Učitelji su formirali vaše učionice gdje možete pratiti nastavu. Nije dozvoljeno formiranje novih timova bez ovlaštenja.  U virtualnim učionicama vrijede pravila kućnog reda Škole. Svaka zlouporaba će biti sankcionirana.

U prilogu se nalazi uputa za učenike - pravila ponašanja.


Upisi u 1. razred OŠ

Testiranje i upisi u prvi razred za školsku godinu 2021./2022.

Poštovani roditelji!

Liječnički pregled djece dorasle za upis u prvi razred obavljate kod školskog liječnika, u Domu zdravlja u Sesvetama.                                                             

 Naš školski liječnik je dr. Petra Kreković Pizent.          

  Za pregled kod školske liječnice  potrebno je rezervirati termin preko aplikacije  Terminko. (Terminko.com).

Pedagoški pregled djece dorasle za upis u prvi razred obavlja se u školskim prostorima, na temelju pisanog poziva roditeljima.                                                U veljači i ožujku obavljaju se pregledi djece koja su prošle školske godine dobila odgodu, a od travnja na dalje odvijaju se pregledi ostale djece. 

Ako imate  pitanja ili do sredine svibnja  ne dobijete poziv, nazovite 2042 008, kućni 3 ili 5, školsku psihologinju ili pedagoginju.

 

 


KRESNICE -ŠK. LIST

Dragi učenici, zainteresirani čitaoci!

Ove školske godine školski list      "Kresnice"   izlazi u elektroničkom obliku.

Možete ga pronaći na slijedećoj adresi: http://kresnice.com.hr


PROJEKT PROMIKRO

Dragi učenici, poštovani roditelji!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Drago nam je obavjestiti Vas kako su micro:bitovi stigli i u našu školu. Početkom prosinca dobit će ih svi učenici 6. -ih razreda. Učenici zadužuju micro:bitove odmah po dolasku u škole  a  iste vraćaju na kraju školske godine. Tijekom godine ih mogu koristiti na nastavi i kod kuće. Svaki učenik dobiva komplet opreme – ili jedan GO komplet, ili jedan komplet opreme iz Club paketa (micro:bit, upute, kućište za baterije, baterije i USB kabel).  Podsjećamo kako su svi edukacijski i predmetni materijali za korištenje micro:bita dostupni na edukacijskom web portalu   IRIM-a  pod        " Izradi".

Sretno s početkom korištenja micro:bitova u nastavi!

 


Kalendar
« Srpanj 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji


Raspored zvonjenja


Oglasna ploča

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Korisni linkovi
Institucije u prosvj...

Dnevni tisak


Anketa
Crno ili bijelo?
Arhiva dokumenata

Forum
preskoči na navigaciju